GENEL

Soğuk Lipolizle Nasıl Zayıflanır ?

İstenmeyen bölgesel yağlar, bayan erkek günümüz insanının en büyük sorunlarından biridir. Ne yazık ki, eskiye oranla oturarak, masa başında yapılan işler arttıkça, bu sorunun çözümüne yönelik pek çok teknoloji de sunulmaya başlanmıştır.

Bu konuda en son teknoloji ise, ‘Soğuk Lipoliz Yöntemi’. Bu yöntem, bugüne kadarki yöntemlerden daha gelişmiş ve farklıdır. Vücutta istenmeyen yağ birikimi olan bölgelerdeki yağları, belirli dereceye kadar, etraftaki diğer dokulara zarar vermeden soğutarak , zarlarını eritip vücudun çöpçü hücreleri olan makrofajlar tarafından emilerek yok edilmesi esasına dayanan bir vücut biçimlendirilme yöntemidir (tedavisidir). Yöntem gayet kolaydır; Cihaz, özel bir başlığa sahiptir. Yağ eritilmesi istenen bölgeye bu özel başlık yerleştirilerek tedaviye başlanır. Başlık konulduğu bölgeyei soğutur, herhangi bir acı, ağrı duymadan 45 dakika boyunca tedaviye devam edilirken, hasta bir yandan dinlenir. 45 dakikadan sona erdiğinde, cihaz işlemi durdurur ve hasta hemen normal hayatına geri dönebilir. Sonuçlar uygulamadan hemen sonra çok hafif olarak başlar ve en iyi sonuçlar 2 ila 4 ay sonrası alınır.

Şu andaki başlıkları ile, üst ve alt karın bölgeleri, basenler, bel yan yağları, sırt bölgeleri, basenler, iç bacaklarda çok başarılı sonuçlar alınmaktadır.

Soğuk Lipoliz Sistemi Nasıl İncelme Sağlar?

Uygulanan 45 dakikalık uygulama esnasında, deri altındaki yağ tabakası deriye zarar vermeden kusursuz bir kontrol ile soğutulur. Uygulanan soğutma yağ hücrelerinin apoptozis sürecine girmelerine neden olur. Apoptozis; yağ hücre fonksiyonları küçülmesi geri dönüşümsüz kaybı anlamına gelir. Ölü yağ hücreleri vücudun doğal enflamatuvar sistemi ile vücuttan atılarak, zaman içersinde yağ tabakasında önemli bir miktarda incelme meydana gelmesini sağlar.

Hamileler başta olmak üzere, 18 yaş altındakilere, kriyobulinemi (kriyoglobülin) olarak bilinen ve laboratuvar koşullarında vücutta 37c nin altında çökelen proteinlerin var olması), paroksismal cold hemoglobinüri (soğukta beliren morluklar), raynaud sendromu (soğuktan dolayı kan damarları kasılır ya da daralır ve kan akımı büyük ölçüde azalır) gibi hastalıklarda uygulanamıyor. Bahsedilen hastalıklara sahip olmayan kişilere uygulandığında, herhangi bir yan etkisi gözlenmemiş olup, tedavi yerlerinde geçici morarma, hafif sertlik gibi durumlar nadirde olsa ortaya çıkabilmektedir.

Cryo Lipoliz (Soğuk lipoliz) yağ hücrelerinin parçalanmasını hızlandırır ve metabolizma aracılığıyla vücuttan atılmasını sağlar. Bu sayede deri altındaki yağ tabakası incelir.

Cryolipoz (Soğuk Lipoliz) ve Cryo Elektroforez Uygulama Alanları

Yağ Hücrelerini dondurarark öldürür
Yüz & Vücut Sıkılaştırma & Lipoliz
İğnesiz Mezoterpi
Kök Hücre
Lazer Sonrası bakım ( Fraksiyonel , Roller, IPL )
C Vitamini Bakımı
Cilt tonu ve dokusu için bakım
Acı hafifletme
CRYO LIPOLIZ (Soğuk lipoliz)

Artık kilo problemi olan insanların vücutlarındaki yağı dondurma yöntemiyle atan ve kilo vermelerini sağlayan yeni bir teknoloji var.

Bu teknoloji soğuğun lipolizi (yağ yakımı) tetikleyeceği düşüncesine dayanılarak geliştirilmiştir. Cryo-lipoliz ( Soğuk lipoliz ) yağ hücrelerini dondurarak onların ölmelerini sağlayan kontrollü ve bölgesel bir cilt soğutma yöntemidir. “Kulağa gerçek olamayacak kadar hoş geliyor değil mi? Aslında yağ hücrelerinin soğuğa maruz kaldığı zaman dermatolojide “soğuk kaynaklı panikülit” olarak da ifade edilen programlanmış hücre ölümüne (apoptoz) girdikleri yaygın bilinen bir gerçektir. Cryolipoliz ( Soğuk lipoliz ) cihazı ile yağ hücreleri hedef alınarak yağ tabakasının bulunduğu bölgeler soğuk aracılığıyla parçalanır. Yağ hücreleri soğuğun etkisiyle daralıp büzülünce lenfatik sistem tarafından vücuttan atılır.

Lipolizde Cryo*E Action Tekniği

Cerrahi müdahale gerektirmeyen bir uygulamadır.
Lipoliz diğer adıyla yağ parçalanmasını tetiklemek için yağ hücrelerini dondurur ve lenfatik sistem tarafından atılmalarını sağlar.
Tedavi esnasında disk şeklindeki dört adet başlık doğrudan cilde uygulanır. Bu başlıklar uygulama bölgesine yerleştirildikten hemen sonra aktif olarak çalışmaya başlar ve etkisini giderek arttırır.
Diğer dokulara zarar vermez.
Apoptotik yağ hücrelerinin ölmesini sağlar.
Doğal olarak meydana gelen bir iltihaplanma süreci sonrasında ölü yağ hücreleri vücuttan atılır ve yağ tabakasında bir incelme gerçekleşir.
Sinirler, kas dokusu ve kemiklerin etrafındaki yağ dokusunu azaltan zararsız bir uygulamadır.
Yağ tabakasının yoğun olarak bulunduğu bölgelerde daha etkilidir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir