GENEL

İğneli Epilasyon basit ancak kalıcı çözüm

“Epilasyonda bir başka bir yöntem olan ve lazer epilasyonla yok edilemeyen beyaz köklü tüylerin kalıcı olarak yok edilmesinde sıklıkla kullanılan iğneli epilasyon uygulamasını Style me Epilasyon ve Güzellik merkezinden Hülya Arslan ile konuştuk…”

İğneli epilasyon, bazı kaynaklarda eloktroliz, eloktrolisis olarak da geçebiliyor şeklinde bir tanımlama yapan Arslan bu bir lazer yöntemi değildir, öncelikle bunu belirtelim; uzun yıllardır kullanılan basit ama etkili bir epilasyon sistemidir dedi.

Arslan uygulamaya yönelik verdiği bilgilerde  “buradaki mantık, lazer epilasyondan farklı olarak kıl köklerine tek tek işlem uygulamaktır. Çok ince iğneler kıl köklerine tek tek batırılarak kılların imhası (uygun bir kelime oldu sanırım) sağlanır. Uygulama bölgesi önce dezenfekte edilir, uyuşturucu kreminiz sürülür, sonra da yalnızca size özel iğnelerle işleminiz gerçekleştirilir. Son olarak yatıştırıcı krem sürülerek uygulama tamamlanır. İğnelerin size özel olması, enfeksiyon riskini en aza indirecektir. İğneli epilasyon yapılışı bu kadar basit ve etkilidir aslında” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir