GENEL

Lazer Epilasyon ve  Faydaları

 

“Style Me Lazer Epilasyon ve Güzellik Merkezinden Estetisyen Tuba Bilici ile Epilasyon ve faydaları üzerine konuştuk”

Bilici Lazer epilasyonun hızlı ve etkili bir yöntem olduğuna dikka çekere “Seans süreleri teknolojinin gelişmesi ile birlikte oldukça kısalmıştır ve sonuçları da uygulanan lazer epilasyon yöntemine bağlı olarak çok kısa zamanda alınabilir” dedi.

Lazer epilasyon sonrasında kişilerin tüy problemi azalması ile birlikte, lazer epilasyonun ciltleri pürüzsüzleşmesine ve kişilerde özgüvenlerinin artmasına ve kendilerini çok daha rahat hissetmelerine katkı sağladığını söyleyen Bilici;

“Lazer epilasyon uzun dönemde istenmeyen tüylerin giderilmesi için harcamanız gereken paranın cebinizde kalmasını sağlar. Kişiden kişiye göre seans sayıları farklılık gösterse ve lazer epilasyon fiyatları farklılaşsa da kıl sorununa kesine yakın çözüm sunduğu için, uzun dönemde epilasyon masraflarınızı azaltacaktır.

Lazer epilasyonu dönemsel olarak kişisel bakımınıza ayırmanız gereken zamanı azaltır. Bu yöntem uzmanlar tarafından uygulandıktan sonra çok uzun süreler boyunca tekrar güzellik merkezlerine giderek, istenmeyen tüylerinizden kurtulmak için vakit ayırmak zorunda kalmazsınız” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir