GENEL

Lazer epilasyonda doğru zaman tercihi.

Epilasyon yaptırmayı düşünenler için en uygun zamanların başlaması nedeni ile siz okurlarımızı konuya ilişkin bilgilendirmek amaçlı sektörde yaklaşık 7 yıldır hizmet vermekte olan Style Me Lazer Epilasyon ve Güzellik merkezini ziyaret ederek sorularımıza yanıt aradık.

Style Me Lazer Epilasyon ve Güzellik merkezi çalışanlarından Uzman Estetisyen Tuba Bilici Epilasyon yaptırmayı düşünenler ve başlamak isteyenler için bu ayların en doğru zaman olduğunu vurgulayarak Epilasyon yaptırmak isteyenlerin dikkat etmesi gerekenler konusunda bilgiler paylaştı.

Style Me Lazer Epilasyon ve Güzellik merkezinin yaklaşık 7 yıldır Antalya’da Lazer Epilasyon konusun, Cilt Bakımı ve Bölgesel İncelme alanlarında faaliyet gösterdiğini söyleyen Bilici “her fırsatta sosyal medya ve internet sitemizden bizi takip edenleri bilgilendirmeye çalışıyoruz dedi” ve Lazer Epilasyon konusunda dikkat edilmesi gerekenleri de başlıca şöyle sıraladı;

Lazer epilasyon işlemleri genellikle sonbahar ve kış aylarında yoğun rağbet görüyor diyen Bilici, Epilasyon yaptırılırken bazı dikkat edilmesi gereken durumlar var. Örneğin zaman seçimi önemli, gelişen teknoloji ile yaz aylarında da işlemlerin yapılmasında bir sıkıntı yaşanmayacağını söyleyen Bilici, ancak içerisinde bulunduğumuz bu aylarda başlanacak epilasyon sürecinin yaz aylarına göre daha rahat bir süreç olacağını ve yaz ayları başlarında sonlanmış olacağından da yaz aylarında kişiye büyük bir rahatlık sağlayacaktır dedi.

”Gelişen teknoloji kullanılmalı”

Gelişen teknoloji ile birlikte lazer epilasyonun da değişime uğradığı, seansların çok daha az ve kolay sürdüğüne dikkat çeken Bilici, biz merkezimizde son teknoloji 3 farklı cihaz ve 3 farklı sistem ile hastalarımıza hizmet vermekteyiz. Pek çok cilt uzmanı da bu doğrultuda cihazlar kullanmakta olup kişiye özel olarak cihaz ve sistem seçiminin yanı sıra doğru  kullanım dozajları ile kıl ve tüyler ile ilgili hassasiyetleri olan hastalar da çok ciddi başarılı sonuçlar elde edilmektedir” diye konuştu.

”Bronzlaşmış ciltler ve solaryuma girenler dikkat”

Bronzlaşmış ciltler ile solaryuma giren kişilerle ilgili çeşitli uyarılarda bulunan Bilici, ”Bu kişilerin cilt renginin açılması beklenilmelidir. Epilasyondan önce de 6 hafta boyunca yoğun bir şekilde güneşe maruz kalınmaması gerekir. Bu süreçler, lazer epilasyonun başarısı ve cilt sağlığının en üst düzeyde korunmasına ilişkin önlemler” ifadelerini kullandı.

Bilici sözlerini şöyle sonlandırdı: ”Lazer epilasyon sonrasında öncelikle güneşten korunmak gerekir. Bu işlemi kış aylarında yaptıranlar için böyle bir problem genellikle oluşmaz. Başta da söylediğimiz gibi bu aylarda başlamak Epilasyon yaptıran kişi açısından büyük rahatlıklar sağlayacaktır. Ancak yine de dikkatli olunması gerekir. Epilasyon sonrasında oluşan kızarıklıklar da kısa sürede geçiyor. Cilt soyucu kremler, a vitamini ve kimyasal peeling uygulanmaması gerekirken seanslara düzenli olarak gidilmesi gerekir. Bu süreçte Uzmanların  tavsiyesine mutlaka uyulmalıdır” dedi.

Style Me olarak Eylül ayı boyunca çok özel kampanyalar düzenleyerek hizmet vermeye devam edeceklerini söyleyen Bilici “ Epilasyon yaptırmayı düşünenler bizi www.stylemeantalya.com ,.instagram.com/stylemeantalya veya facebook.com/stylemeantalya adreslerinden takip ederek çok cazip kampanyalardan haberdar olabilirler” dedi

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir