GENEL

HydraFacial Yeni Nesil Cilt Bakımı

Sağlıklı ve güzel görünen bir cilt için deriyi doğru bir şekilde beslemek, nemlendirmek ve gerekli bakımları yapmak önem taşıyor. Amerika’da Hollywood yıldızlarının tercihi HydraFacial cilt yenileme sistemi, cildin ihtiyacı olan tüm bakımların tek seansta uygulanması ile parlak ve ışıltılı bir görünüm sağlıyor.

İğnesiz ve acısız cilt güzelliği için…

HydraFacial, tüm cilt tiplerinin gerekli olan nem, bakım ihtiyaçlarını karşılayan bir “antiaging” bakım sistemidir. Herhangi bir iğne enjeksiyonu içermeden sadece vakumlama yöntemi ile işlem gerçekleştirilmektedir. Kısacası kişi hiçbir acı, ağrı hissetmemektedir. Bir makyaj fırçasının yüzde dolaşması gibi bir his yaratmaktadır. Bu vakumlama işlemi cildin ihtiyacına göre 20-30 dakika sürmektedir ve bu süre içinde cildin en alt kademesine kadar ulaşılarak derinlemesine bir bakım sağlanmaktadır.

Cildin ihtiyacı olan tüm bakımı sağlıyor

Bu işlemde kullanılan “vortax” teknolojisi basınçla püskürtülen vakumlu başlığı ile cilt, ölü hücrelerden, siyah noktalardan, aşırı yağdan arındırılmakta ve mikro düzeyde soyulmaktadır. Cildin problemine göre uygun serumlar kullanılarak ince çizgiler, cilt tonu düzensizlikleri, lekeler tedavi edilmektedir. Aynı zamanda cilde hyaluronik asit, peptidler ve antioksidan içerikli solüsyonlar verilerek cilt korunmakta ve daha canlı, aydınlık ve genç görünmesini sağlanmaktadır. Vakumlama sistemi ile serumlar, renk açıcı ve anti aging solüsyonlar direkt derinin altına verilmektedir.

11 probleme tek çözüm

  • Total cilt bakımı
  • Genişlemiş ve tıkalı gözenek tedavisi
  • Siyah nokta tedavisi
  • Cilt tonu düzensizlikleri
  • Sebum dengelenmesi (yağlı cilt)
  • Cildin nemlendirilmesi
  • İnce çizgiler ve kırışıklıkların tedavisi
  • Cildin elastikiyetini arttırma
  • Sivilce tedavisi
  • Leke tedavisi
  • Cildin canlandırılması

 Tek seansta gözle görülür bir değişim

Kadın ve erkeklere her yaşta uygulanabilen Hydra Facial işleminin daha ilk seansında gözle görülür bir gelişme kaydedilmektedir. Toplumda bebek cildi olarak tabir edilen görünümü kazanırlar. Bu yöntem ile cilt derinlemesine temizlenir, beslenir, nemlenir, yenilenir. En hassas ciltler dahil tüm cilt tiplerine her mevsimde uygulanabilen bir bakımdır. Tedavi amaçlı uygulamalarda 1 hafta ara ile 4-6 seans ideal bir kür önerilmektedir. Sonucun korunabilmesi için de ayda bir kere tekrarlanması tavsiye edilmektedir. Sadece daha canlı ve sağlıklı bir cilt için bakım amacı ile yapılacaksa ayda bir derinlemesine temizlik yeterlidir.

 Cildinize makyaj yapmaya gerek duymayacaksınız

HydraFacial, uygulama sonrasında herhangi özel bir bakım gerektirmemektedir. Tek dikkat edilmesi gereken nokta o gün yüzü yıkamamaktır. Bir gün yüze hiçbir şey sürülmemesi gerekir. Bakım sonrası kişi hemen iş, sosyal yaşamına dönebilir, isterse makyaj da yapabilir. Ancak bakım sonrası görüyoruz ki; elde edilen sonuç problemsiz ve canlı bir cilt olduğu için kimse makyaj yapmaya gerek duymamaktadır.

Farklı cilt problemlerine tek işlem

HydraFacial, ciltteki farklı problemlerin tedavisine tek bir işlem ile aynı anda cevap verebilmesi kişiye sağladığı en büyük avantajdır. FDA (The Food and Drug Administration) onaylı olan Hydra Facial; son derece güvenli, konforlu, acısız ve pratik bir yöntemdir. Hollywood yıldızlarının da tercih ettiği bir cilt bakımıdır. Bu bakım ve tedaviyi yaparken ciltte herhangi bir tahriş, iz bırakmamaktadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir